Liberala kvinnor i Jönköpings län

Poddstudion välkomnar podden Feminism – Frihet- Framtid.

Från Podden:Det finns modiga kvinnor som gått före oss. Liberala feminister som kämpat för frihet, krossat normer och spräckt glastak. Samhället är långt ifrån jämställt och kampen fortsätter i vår generations stora utmaningar så som mäns våld mot kvinnor, hedersvåld, ojämställd arbetsmarknad och ekonomisk ofrihet som många kvinnor lever i.Vill du vara med och göra skillnad? Feminism frihet framtid är en podcast av Liberala Kvinnor i Jönköpings län som vill informera och utbilda dig i liberal jämställdhetspolitik. Vi vill inspirera och engagera dig till att skapa förändring, eller åtminstone ge dig en stund med ett härligt gäng som förhoppningsvis kan lära dig en del nytt!

Lyssna till podden här

Poddstudion står för inspelning och produktion