Första avsnittet av Värdegrundspodden

Nu finns äntligen första avsnittet av Värdegrundspodden med Håkan Wetterö på itunes.

Håkan är lärare och har arbetat i över 25 år på skolor och har stor erfarenhet av att arbeta mot mobbning. Han är värdegrundskonsult och expert på antimobbningssamarbete. Med en gedigen utbildning, stor erfarenhet och kunskap från den senaste forskningen, arbetar han aktivt med att föreläsa, utbilda och bryta mobbningsärenden på skolor, i föreningar och på arbetsplatser.

Håkan vände sig till Poddstudion med en vilja att göra podd, men visste inte riktigt hur han skulle bära sig åt. Kan man verkligen podda ensam?

Redan vid första mötet med Anna Jönsson, som är ansvarig för vår poddstudio, så klickade det. Och där föddes konceptet för Värdegrundspodden, att tillsammans skapa intressanta samtal runt ett ämne som berör både Håkan och Anna.
”Vi borde haft alla möten i studion med mickarna på! Det blev podd direkt när vi började prata.”, säger Anna.

Denna podd inspirerar dig till att göra viktiga val, och ger tips på hur du kan agera när du ser eller hör något kränkande. Podden förmedlar kunskap om mobbning och kränkande behandling och visar att det finns sätt att bekämpa det.

Snart släpps andra avsnittet, det vill ni inte missa!

Klicka på länken för att lyssna på första avsnittet: https://shows.acast.com/vardegrundspodden/episodes/kunskap